Caraïbische Mosselen

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Hermen Schut » Type: Meer van het type: Anders

Caraïbische Mosselen Bereidingwijze

Uien , knoflook en de chilipepers stoven in de olie. Chilipoeder en Curry paste toevoegen. Goed omscheppen. Ananassap, kokosmelk, thaise vissaus en mosselen toevoegen. Geheel ongeveer 7 minuten op het vuur, tot stoom onder de deksel vandaan komt. Beetje sap afgieten en in ander pannetje op hoog vuur laten indikken. Ondertussen 'garen' de mosselen na en zijn deze gelijk klaar met de ingedikte saus. Korianderblad over mosselen en in saus gooien.

Boodschappenlijstje
  • 2 Middelgrote Uien
  • 4 Teenjes Knoflook
  • 2 Rode Chilipepers
  • 1/4 Theelepel Chilipoeder
  • 1/4 Eetlepel Madras Curry Paste
  • 100 Ml Ananassap
  • 100 Ml Kokosmelk
  • 2 Eetlepels Thaise Vissaus
  • 2 Kilo Mosselen
  • 2 Eetlepels Limoensap
  • 1/2 Bosje Koriander
Probeer ook eens...