Chocolade-pecankoekjes
Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Koen Slooijer » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVerwarm de oven voor op 180 °C. Roer de boter en de suiker door elkaar en klop het ei erdoor. Schep de nootmuskaat, de cacaopoeder,het bakmeel en een mespunt zout door dit mengsel tot een soepel beslag. Schep tot slot de grofgehakte chocolade erdoor. Schep met behulp van 2 lepels hoopjes beslag op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg voor circa 3 cm afstand tussen ieder koekje. Maak 'bergjes' ter grootte van een walnoot, druk daarbovenop een pecannoot. Bak de koekjes in 20 minuten gaar.
- 150 G Zachte Boter
- 100 G Rietsuiker
- 1 Ei Losgeklopt
- 1/2 Theelepel Nootmuskaat
- 1 Eetlepel Cacaopoeder
- 125 G Zelfrijzend Bakmeel
- 50 G Chocolade Grof Gehakt
- 55 G Pecannoten