Gekaramelliseerd Fruit
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeHaal de schil van de perziken en nectarines, halveer het fruit Ontdoe van de pit en snijd alles in partjes Halveer de pruimen, ontdoe van de pit en snijd ook in partjes Trek de steeltjes van de kersen en haal ook hier de pit uit Schil de mango en snijd deze in stukjes Verhit de boter in de koekenpan en bak het fruit hierin goudbruin Voeg de honing toe en laat het fruit 5 minuten karamelliseren Blus het fruit af met het sinaasappelsap en serveer direct met een bolletje roomijs
- 2 Perziken
- 2 Nectarines
- Pruimen
- Handje Kersen
- Mango
- 50 Gr Boter
- 1 Eetlepel Honing
- Sap Van 1 Sinaasappel
- 4 Bolletjes Roomijs