Chocoladefondue

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Riet Hazenkamp » Type: Meer van het type: Fondue

Chocoladefondue Bereidingwijze

Schil de appel en snij hem in 12 partjes. Snij de schijven ananas in elk 6 stukjes. Was de aardbeien en dep ze droog. Snij de plakjes cake in blokjes. Breek de chocolade boven een sauspannetje en voeg de slagroom toe. Laat de chocolade al roerende smelten tot een gladde saus. Zet het pannetje met chocoladesaus op een rechaud op tafel. Steek het fruit, de blokjes cake en de marshmallows aan een fonduevork en doop ze in de warme chocoladesaus.

Boodschappenlijstje
  • 1 Stuks Appel
  • 4 Schijven Ananas
  • 1 Bakje Aardbeien
  • 4 Plakjes Cake
  • 12 Stuks Marshmallows
  • 200 Gram Pure Chocolade
  • 3 Eetlepels Slagroom
Probeer ook eens...