Bosvruchtentaart
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Gebak
BereidingwijzeMeng de bloem, de boter, de basterdsuiker, het ei, de citroenrasp en een snufje zout in een kom. Snijd de boter met twee messen in kleine blokjes en kneed het geheel met een koele hand tot een soepel deeg. Vet de springvorm in met wat boter. Rol het deeg uit en druk het in zo de vorm, dat de bodem en de randen bedekt zijn. Bak de deegtaart ongeveer vijftig minuten op 180 graden en laat hem afkoelen. Meng de mascarpone met 250 gram fijngeprakte frambozen, het vanille-extract en de lepel suiker. Vul de taart met de mascarponevulling en schik de overige frambozen en de bessen over de taart.
- 350 Gr Frambozen
- 100 Gr Zwarte Bessen
- 250 Gr Macarpone
- 250 Gr Bloem
- 150 Gr Boter
- 125 Gr Basterdsuiker
- 1 Ei, Losgeklopt
- Rasp Van 1 Citroen
- Snufje Zout
- 1 Tl Vanille Extract