Zalmspiesen Van De Barbecue
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDe zalm in grove stukken snijden. De tomaten, paprika's en de champignons in stukken snijden. Vis en groenten met zout bestrooien. Om de beurt een stukje paprika, vis, garnaal, tomaat en champignon aan de spies rijgen tot alles op is. De olie kloppen met het sap van de citroenen en er de spiesen mee bestrijken. Het rooster van de BBQ invetten met olie en boven goeiende kolen gaar roosteren. Nog wat oregano over de vis strooien en serveren met een salade.
- 4 Stukken Zalm
- 8 Grote Garnalen, Ongepeld
- 2 Dl Olijfolie
- 2 Citroenen
- 4 Tomaten
- 4 Groene Paprika's
- 8 Champignons
- Oregano
- Zout