Gegrilde Tussenrib

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Michiel Oosterveen » Type: Meer van het type: Salades

Gegrilde Tussenrib Bereidingwijze

Meng balsamico azijn, zout, peper en olijfolie. Zet 2 eetlepels van de vinaigrette opzij. Marineer het vlees 5 minuten in een rechthoekige kom. Haal het vlees uit de marinade en dep het droog. Verwarm de grill. Laat het vlees grillen, 2 minuten per kant, zodat de binnenkant nog rosé is. Giet de overblijvende vinaigrette in een slakom. Voeg de ui, rucola, waterkers, platte peterselie, munt en bieslook toe. Vermeng met de vinaigrette. Snij het vlees in fijne schijfjes. Verdeel het vlees en de salade over de borden. Bestrooi met fleur de sel en garneer met muntblaadjes.

Boodschappenlijstje
  • 5 El Balsamico Azijn
  • Zout
  • Zwarte Steakpeper
  • 3 El Olijfolie
  • 650 Gr Tussenrib
  • 1 Gepelde Rode Ui In Partjes Gesneden
  • 50 Gr Rucola
  • 1 Bosje Waterkers
  • 1/2 Bosje Peterselie Blaadjes
  • 1/2 Bosje Munt Blaadjes
  • 1 Handvol Bieslook In Stukjes
Probeer ook eens...