Koude Inktvissalade
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeSpoel de inktvisjes grondig schoon en snij ze in beetklare stukken. Pel en pers de look in de Solo. Snij de uien en de paprika’s in stukken en stoof ze in de Solo. Voeg er de pijlinktvisjes aan toe en laat 3 minuten meegaren. Giet in een ruime slakom, voeg er de wijnazijn bij en breng op smaak met peper en grof zout. Laat afkoelen en werk af met de gehakte peterselie.
- 1 Kg Pijlinktvisjes
- 3 El Wijnazijn
- 2 El Solo
- Grof Zeezout
- 1 El Gehakte Platte Peterselie
- 6 Knoflookteentjes
- 2 Uien
- Peper
- 2 Paprika’s (1 Rode,1 Gele)