Chorizo Tapas
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnijd het vlees in blokjes. Meng ze met de olijfolie en de tijm en laat het buiten de koelkast op temperatuur komen. Snijd de plakken chorizo in vieren. Bak de blokjes vlees en de chorizo in een hete anti-aanbakpan, op halve stand en bak ze zachtjes rondom bruin en rosé van binnen (circa 7 minuten). Schuif het vlees tijdens het bakken over de bodem. Voeg de olijven toe en bak ze 2 minuten mee. Warm serveren in een schaaltje, geef er cocktailprikkers bij.
- 250 Gram Varkensoester
- 4 Plakken Chorizoworst (½ Cm Dik
- 1/2 Eetlepel Olijfolie
- 1 Theelepel Verse Tijm
- 100 Gram Olijven (knoflook)