Ovenschotel Van Sperziebonen

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Jurrian Saris » Type: Meer van het type: Hartige taarten

Ovenschotel Van Sperziebonen Bereidingwijze

Ovenschotel van sperziebonen, shoarma en rösti Maak de sperziebonen schoon en breek ze in stukjes. Kook de sperziebonen in ± 10-12 minuten beetgaar in water met zout. Maak de sperziebonen op smaak met peper en nootmuskaat. Verhit de olie en bak het shoarmavlees hierin snel bruin. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een vuurvaste schaal in. Doe hierin eerst de sperziebonen, dan het vlees strooi hierover de diepgevroren rösti. Zet de schaal in het midden van de oven en bak de schotel ± 20-25 minuten tot de rösti een mooie goudbruine kleur heeft. Smullen maar!

Boodschappenlijstje
  • 600 Gram Sperziebonen
  • 400 Gram Shoarma Vlees
  • 2 El Zonnebloemolie
  • 1 Zak Rösti Diepvries
  • Peper En Zout
  • Nootmuskaat
Probeer ook eens...