Krieltjes Met Gerookte Zalm

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Krieltjes Met Gerookte Zalm   Bereidingwijze

Doe een flinke scheut olijfolie in een kom, kruid flink met peper en wat zout. Snij de topjes van de krieltjes en wentel ze door het oliemengsel. Leg ze met de afgesneden kan naar beneden op een vuurvaste schaal en plaats in een voorverwarmde oven van 200° en laat ze in 20 minuten gaar worden. Hol de aardappeltjes voorzichtig uit en hou het vruchtvlees. Meng het vruchtvlees met de mierikswortel, sjalot, de helft van de zalm (fijngesnipperd), zure room en wat fijngesnipperde bieslook. Vul hiermee de krieltjes. Leg op elk nog een plukje roze zalm en bestrooi met wat bieslook, serveer koud

Boodschappenlijstje
  • 12 Krieltjes
  • 3 El Zure Room
  • 1 El Geraspte Mierikswortel
  • Sjalot, Fijngesnipperd
  • Verse Bieslook
  • 100 Gr Gerookte Roze Zalm
Probeer ook eens...