Knoflookstokbrood
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeSnipper het sjalotje fijn. Hak de bieslook en peterselie fijn totdat je van elk ongeveer 1 theel hebt. Doe de olijfolie in een kommetje. Voeg het versnipperde sjalotje toe. Pers de knoflookteentjes uit in de olijfolie. Voeg de bieslook en peterselie toe. Breng op smaak met peper en zout. Roer alles doeg door elkaar. Snijd een stokbrood over de lengte doormidden. Smeer iedere stokbroodhelft met een kwastje in met het olijfoliemengsel. Bak het stokbrood af in de oven.
- 1 Stokbrood
- 4 Eetlepels Olijfolie
- 5 Tenen Knoflook
- 1 Sjalotje
- Bieslook
- Peterselie
- Peper
- Zout