Sardientjes Met Venkel Salade Voor De BBQ

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Tijl Kolner » Type: Meer van het type: Salades

Sardientjes Met Venkel Salade Voor De BBQ Bereidingwijze

Mix citroenvruchtvlees, de gehakte peterselie en de knoflook en laat even staan. Snijd de venkel in kleine stukjes, mix de salade met de venkel, de pijnboompitten, rozijnen, olijven en de hele peterselie blaadjes. Dan de olie en citroensap eroverheen. Verhit de pan of bbq. Kruid de vis met zeezout (dan plakt de vis niet). Grill ongeveer 2-3 min. aan elke kant totdat de oogjes wit worden. Besprenkel de vis met de peterselie mix en serveer de op een bord. Nog een beetje olie erover en serveren met de salade.

Boodschappenlijstje
  • Sap En Vruchtvlees Van 1 Citroen
  • Bosjes Peterselie, Helft Van De Blaadjes Heel Laten, De Andere Helft Fijn Snijden
  • 1 Klein Teentje Knoflook, Fijn Gehakt
  • 1 Bosje Venkel
  • 50 Gram Geroosterde Pijnboompitten
  • 50 Gram Rozijnen
  • Handvol Groene Olijven In Stukjes
  • 3 El Olijfolie
  • 4 Grote Sardines, Schoongemaakt
Probeer ook eens...