Tortellini Met Geroosterde Amandel.

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Pasta

Tortellini Met Geroosterde Amandel. Bereidingwijze

Kook de tortellini in een pan. Bak de knoflook met het uitje in een beetje olie. Voeg in kleine dobbelsteentjes gesneden courgette toe. Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes en doe ze ook in de pan. Doe de gare en uitgelekte tortellini bij de andere ingredienten in de pan en bak het een beetje op. Voeg vervolgens de slagroom erbij en blijf roeren. Serveer het gerecht met de geroosterde amandel schaafsel erover.

Boodschappenlijstje
  • 2 Zakjes Tortellini
  • 2 Tenen Knoflook
  • 1 Kleine Ui
  • 1 Kleine Courgette
  • 10 Zongedroogde Tomaten
  • 150 Ml Slagroom Of Creme Fraiche
  • 80 Gr Geroosterde Amandel Schaafsel
Probeer ook eens...