Mediterrane Gehaktballetjes
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDuurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Snij de tomaatjes in kleine stukjes en meng ze met de pijnboompitten, peterselie, knoflook en het chilipepertje. 2. Meng dit alles door het gehakt en voeg indien nodig nog wat olijfolie of marinadeolie van de tomaatjes toe. Kruid met peper en zout. Het gehakt moet lichtjes plakken. 3. Maak balletjes zo groot als een pingpong balletje en bak ze krokant in olijfolie. Serveer met notensla, Turks brood en een pittige tomatensaus.
- 800 Gram Rundergehakt
- 50 Gram Geroosterde Pijnboompitten
- 3 Eetlepels Gehakte Peterselie
- 1 Gesnipperd Chilipepertje
- 1 Gesnipperd Knoflookteentje
- Olijfolie
- 150 Gram Zongedroogde Tomaatjes