Grieks Rundvlees Uit De Oven
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Floris Uilenberg » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeIn ovenschaal vlees mengen met azijn, olie, oregano en chilipoeder. Smaken 15 min. laten intrekken. Tomatenpuree, zout en peper door vlees scheppen. Bouillon erdoor roeren. Ovenschaal met deksel erop in koude oven schuiven. Oven inschakelen op 175 °C. Vlees in minstens 2 uur zachtjes gaarstoven. Vlees af en toe omscheppen en na 1 uur tomaten en paprika erdoor mengen. Schaal uit oven nemen en feta erboven verkruimelen.
- 600 Gram Riblappen Of Rinderlappen In Grove Stukken
- 2 El Rodewijnazijn
- 3 El Olijfolie
- 1 El Gedroogde Oregano
- 2 Tl Chilipoeder
- 1 El Tomatenpuree
- 125 Ml Vleesboullion
- 4 Tomaten In Partjes
- 2 Gele Paprika's In Grove Stukken
- 200 Gram Feta