Coupe Carre

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Coupe Carre Bereidingwijze

Verkruimel de meringues. Klop de slagroom met de frambozenjam. Schep de mascarpone, meringuekruimels en room door elkaar. Snijd de cake in blokjes en besprenkel met likeur. Doe de cake in een bokaal en schep ijsbollen erop. Besprenkel met saus en dek af met de room. Garneer met vers fruit.

Boodschappenlijstje
  • 6 Meringues (= Schuimkoekjes, Zelfgemaakt Of Kant En Klaar)
  • 2 Dl Slagroom
  • 1 El Frambozenjam
  • 150 Gr Macarpone
  • 6 Plakjes Cake Naar Keuze (chocolade Of Marmercake Of Roombotercake
  • 2 El Sinaasappellikeur
  • Bak Hertog Hoogstandjes Frambozenroomijs En Witte Chocoladeijs
  • Frambozensaus Of Chocoladesaus
  • Vers Fruit (frambozen, Bosbessen, Vijgen, Bramen)
Probeer ook eens...