Crostini Met Krab
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDuurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Doe het krabvlees met het grootste deel van de venkel, de Spaanse peper, een kneepje citroensap en een flinke scheut olijfolie in een schaal en meng goed. Proef en breng het mengsel op smaak met peper, zout en eventueel meer citroensap. 2. Stamp voor de aļoli knoflook en zout in een vijzel tot pasta. Schep er mayonaise bij en stamp weer. 3. Gril de ciabatta op hoog vuur in een grillpan (of gebruik een broodrooster). Verdeel het krabmengsel over de geroosterde sneetjes ciabatta en werk af met wat aļoli.
- 400 Gram Wit Krabvlees
- 150 Gram Bruin Krabvlees
- Een Handvol Venkeltopjes, Fijngehakt
- 1 Rode Spaanse Peper, Zonder Zaadjes En In Ringetjes Gesneden
- 1 Citroen
- Olijfolie (extra Vierge)
- 8 Sneden Ciabatta
- Zeezout En Zwarte Peper Uit De Molen
- Voor De Aļoli:
- 1 Teen Knoflook, Gepeld
- 1/2 Theelepel Zeezout
- 4 Eetlepels Mayonaise