Gegrilde Tonijn Met Groentesate's

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Gegrilde Tonijn Met Groentesate's Bereidingwijze

Maak de primeurs schoon en blancheer ze. Spies de primeurs op een satéstokje , kruid met peper en zout en bak ze kort aan in een pan. Verdeel de tonijn in 4 mooie stukken en gril deze. Let er wel op dat de tonijn mooi roze blijft. Schik de tonijn op de notensla, leg de spies met primeurs schuin op de tonijn en werk af met olijfolie en pijnboompitten.

Boodschappenlijstje
  • Bos Jonge Wortelen
  • 100 Gr Witte Radijsjes
  • 600 Gr Tonijnfilet
  • Rucola Sla
  • 2 El Bertolli Extra Vergine Olijfolie
  • 50 Gr Pijnboompitten
  • 100 Gr Groene Asperges
  • 50 Gr Babymais
  • 150 Gr Gele En Groene Courgettes
Probeer ook eens...