Gemarineerde Kip Met Sesam

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Gemarineerde Kip Met Sesam Bereidingwijze

Snijd de kipfilet in kleine plakjes van een cm dikte, bestrijk ze met een beetje wokolie en leg ze tussen een dubbelgevouwen stukje plasticfolie. Sla ze met de deegroller gelijkmatig plat. Roer een marinade van de boemboe met de sesamzaadjes en -olie. Haal de plakjes kip erdoor laat de smaken 15 minuten intrekken. Gril het vlees aan tafel om en om bruin en gaar. Dip ze in een saus naar keuze.

Boodschappenlijstje
  • 300 Gr Kipfilet
  • Conimex Wok Olie
  • 1 Bakje Conimex Boemboe Ajam Paniki
  • 4 El Sesamzaad
  • 4 El Sesamolie
Probeer ook eens...