De Zwitserse Traditie: Raclette Kaas

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Eefke Steijnvers » Type: Meer van het type: Anders

De Zwitserse Traditie: Raclette Kaas Bereidingwijze

Doe de zilveruitjes, augurken paprika en de rest van de groente die u lekker vind apart in een kommetje. Dit is lekker om bij de raclette kaas te eten. Kook de aardappels tot deze goed zijn. U smelt de kaas onder het apparaat of in een pannetje van het gourmetstelsel. Indien u het apparaat gebruik smelt het bovenste laagje van de kaas, deze kunt u met het bijgeleverde mes afschrapen op uw bord. Schraap het korstje ook mee, deze is lekker knapperig en geeft een extra smaak af. Pak een aardappel en haal de schil eraf. Snij de aardappel in reepjes en leg op elk reepje een stukje raclette kaas.

Boodschappenlijstje
  • 900 Gram Raclette Kaas, 1 Stuk Of In Plakjes
  • Zilveruitjes
  • Augurken
  • 15 Aardappelen
Probeer ook eens...