Driehoekkoekjes (oftewel Lebriouat)

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Rozemarijn ter Mors » Type: Meer van het type: Gebak

Driehoekkoekjes (oftewel Lebriouat) Bereidingwijze

-De amandelen moet je koken, de schil eraf halen en dan bakken. Laten afkoelen en dan fijn bijna zacht malen. Bereidingswijze -De amandelen in een in een kom doen en dan kaneel en suiker naar eigen smaak erbij toevoegen. -En ook een beetje oranjebloesemwater/mazhar naar eigen smaak toevoegen en eventueel een beetje extra water erbij, niet al teveel!!! -De filodeeg in lange rechthoeken snijden en insmeren met olie. -Een beetje amandelen erop en dan vouwen tot een driehoek. -Dan in de oven doen totdan het goudbruin is. -Laten afkoelen en dan honing erop doen.

Boodschappenlijstje
  • 1 Pak Filobladedeeg
  • 1 Kilo Amandelen
  • Olie
  • Honing
  • Kaneel
  • Suiker
  • Water Of Gekookte Boter
  • Oranjebloesemwater, Oftewel Mahzar
Probeer ook eens...