Flinterdunne Breydelhamrollade Met Julienne Witlof En Bieslooksaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze* Snijd het witlof in de lengte door en verwijder de harde kern. Snijd de stronkjes vervolgens in dunne reepjes. Spoel flink in koud water met wat citroensap. Laat daarna goed uitlekken. * Vul de plakjes Breydelham met het witlof en enkele stengels bieslook. Zorg ervoor dat dit alles wat onregelmatig uitsteekt; dat oogt mooier. * Nappeer met een bieslooksaus. Breng daarvoor yoghurt op smaak met peper, zout en flink wat gehakte bieslook.
- 8 Dunne Plakjes Breydelham
- 6 Kleine Stronkjes Witlof
- Verse Bieslook
- Scheutje Citroensap
- 1 Potje Magere Yoghurt
- Peper En Zout