Frambozen-sesamflensjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Frambozen-sesamflensjes Bereidingwijze

15 minuten Doe de frambozen met de honing en de likeur in een schaal en schep ze voorzichtig om. Roer er de muntblaadjes bij en zet opzij (gekoeld). Maak het flensjesbeslag: roer de eieren met de bloem en de melk goed los. Breng op smaak met een snuifje zout en kaneelpoeder. Roer er de sesamzaadjes en de geraspte citroenschil bij. Bak de flensjes met een beetje Solo. Schik op ieder bord een flensje en giet er 2 eetlepels frambozensla op, in een punt. Plooi er het flensje over zodat er een puntzakje ontstaat. Werk af met een blaadje munt en eventueel een beetje slagroom.

Boodschappenlijstje
  • 3 El Frambozenlikeur
  • 2 El Muntblaadjes
  • 250 Gr Frambozen
  • 2 El Honing
  • 2,5 Dl Melk
  • 1 Geraspte Citroenschil
  • 1 Snuifje Zout
  • Solo
  • 2 El Sesamzaadjes
  • Kaneelpoeder
  • 100 Gr Bloem
  • 2 Eieren
Probeer ook eens...