Flensjes Met Karamelappeltjes
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeMaak een glad beslag van het ei, de melk, de bloem en wat zout. Verwarm een klein klontje boter in een koekenpan en bak van het beslag dunne flensjes. Schil de appels, halveer ze en verwijder het klokhuis. Snijd elke appel in 8 partjes. Verwarm een klontje boter in de wok en roerbak hierin de appelpartjes 2 minuten. Voeg de suiker toe en blijf roerbakken totdat de suiker een mooi karamellaagje om de appelpartjes heeft gevormd. Vouw de flensjes in driehoekjes, leg op elk bord een flensje en verdeel de karamelappeltjes ernaast.
- 2 Zoetzure Appels
- 1 Ei
- 125 Ml Melk
- 60 Gr Bloem
- Zout
- 75 Gr Boter
- 4 El Suiker