Gazpacho Met Worcestersaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Soepen

Gazpacho Met Worcestersaus Bereidingwijze

Snijd de komkommer, de rode paprika, de bleekselderij en de ui in kleine stukjes. Pers het teentje knoflook er boven uit en voeg vervolgens de fijngesneden peterselie, het tomatensap, Becel Dieet Olie en wat Worcestersaus en peper toe. Roer het geheel goed door en zet het 12 uur in de koeling. Roer de Gazpacho voor het serveren nog een keer goed door en serveer de soep koud. Het is een echte zomersoep. Lekker met kleine croutons.

Boodschappenlijstje
  • 100 Gr Komkommer
  • 1 Paprika, Rood
  • 4 Bleekselderij Stengels
  • 1 Ui
  • 1 Knoflookteentje
  • Fijngehakte Peterselie
  • 5 Dl Tomatensap
  • 2 El Becel Dieet Olie
  • 1 Tl Worcestersaus
  • Witte Peper
Probeer ook eens...