Gebakken Appeltjes Met Vulling
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Youri Hasselo » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDit gebakken appeltje smaakt heerlijk en is helemaal niet moeilijk te maken. Je begint de appel heel goed schoon te maken en af te drogen. Daarna verwijder je het klokhuis met een appelboor. Dan zet je de appel op de aluminiumfolie en vul je hem met de hazelnoten, de marmelade, de suiker en de rozijnen. Daarna pak je de hoeken van de folie bij elkaar en druk je ze goed samen zodat het pakje goed dicht is. Je zet het op het bakblik De appel wordt in 35 tot 45 minuten gaar in een oven van 250 graden. Ondertussen maak je de vanillesaus klaar. Smaakt lekker bij dit gevulde appeltje! ingredienten zijn per appel
- 1 Tl Gemalen Hazelnoten
- 1 Tl Rode Marmelade
- 1 Tl Suiker
- 1 Tl Rozijnen
- (eventueel Vanillesaus)