Gegratineerde Kokosbeschuitjes Met Fruit

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches

Gegratineerde Kokosbeschuitjes Met Fruit Bereidingwijze

Verwarm de grill in 7 minuten voor op de hoogste stand. Was het fruit. Halveer de aardbeien en verwijder de pitten uit de kersen. Roer de zure room los met de Grand Marnier en eenderde van de honing. Schep het fruit erdoor. Roer de rest van de honing en de kokos door elkaar. Bestrijk de beschuiten met dit mengsel. Leg de beschuiten op een bakplaat en schuif deze circa 5 centimeter onder het hete grill-element. Laat het kokosmengsel in circa 2 tot 3 minuten goudbruin kleuren. Leg de gegratineerde beschuiten op de bordjes en schep de fruitsalade erop en ernaast. Garneer eventueel met toefjes slagroom.

Boodschappenlijstje
  • 4 Beschuitjes
  • 250 Gram Aardbeien
  • 250 Gram Kersen
  • 250 Gram Frambozen
  • 120 Ml Zure Room
  • 2 Eetlepels Grand Marnier
  • 2 Eetlepels Honing
  • 4 Eetlepels Kokos, Gemalen
  • Slagroom
Probeer ook eens...