Gemengde Salade Met Rosbief

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches

Gemengde Salade Met Rosbief Bereidingwijze

Leg de sneetjes brood op vier bordjes en verdeel de gewassen, gedroogde sla erover. Verhit Becel Dieet Olie in een koekenpan en fruit de fijngehakte sjalotjes en het uitgeperste teentje knoflook gedurende enkele minuten. Roer de wijnazijn en bouillon erdoor. Draai het vuur laag en breng de dunne saus op smaak met peper en wat zout. Strooi de fijngehakte peterselie over de saus. Haal de plakjes rosbief één voor één door de saus en rangschik ze over de sla. Schenk de saus die overblijft er apart bij en serveer de gemengde sla met rosbief direct.

Boodschappenlijstje
  • 4 Sneetjes Brood
  • 100 Gr Gemengde Sla (kropsla, Rode Sla, Eikebladsla)
  • Becel Dieet Olie
  • 4 Sjalotjes
  • 2 Knoflookteentjes
  • Scheutje Rode Wijnazijn
  • 1 Dl Bouillon (van Een Blokje)
  • Peper En Zout
  • Takje Peterselie
  • 150 Gr Rosbief (vleeswaar In Plakjes)
Probeer ook eens...