Geroosterde Wortelen In Zoete Marinade

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Anders

Geroosterde Wortelen In Zoete Marinade Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 200 ° C Snij het groen van de wortelen maar hou nog minstens 2 cm over. Dit is puur voor de versiering, maar het oog wil ook wat Schil de wortelen Snij ze in stukken van ongeveer 5 cm (doe dit schuinsweg, zodat je niet louter lompe stukken wortel overhoudt, maar stukjes kunst Maak een marinade van de olijfolie, komijn, geperste knoflook en honing Breng op smaak met peper en zout Meng de wortelen met de marinade. Het is belangrijk dat de wortelen volledig omgeven zijn door de zoete marinade Leg ze in een glazen ovenschaal. Glas zorgt ervoor dat de warmte langs alle kanten tegelijk aan de wortelen kan. Als je ze op een bakplaat legt, zal de onderkant veel vlugger zwart worden Plaats ze voor 40 minuten in de oven op 200°C. Daarna zijn ze gaar

Boodschappenlijstje
  • 5 Bosjes Wortelen
  • 2.5 Dl Olijfolie
  • 1 Theelepel Komijn
  • 10 Teentjes Knoflook In De Schil
  • 2.5 Eetlepels Honing
  • Peper
  • Zout
Probeer ook eens...