Groentencarpaccio Met Bietjes, Appel En Mierikswortelroom
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnijd de bieten in dunne plakjes en schik ze dakpansgewijs op een bord. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in piepkleine blokjes. Meng de blokjes met 2 à 3 theelepels citroensap. Roer de geraspte mierikswortel, een theelepel citroensap en de Finesse voor Verrijken door elkaar. Schep een lepel van deze room op het midden van de bietjes en garneer met klein geknipte bieslook en de appelblokjes. Lekker met gebakken aardappelpartjes en ui-tartaartjes:
- 4 Gaargekookte Bieten
- 1 Zure (Granny Smith) Appel
- 2 Tl Geraspte Mierikswortel
- 1 Tl Citroensap
- Blue Band Finesse Voor Verrijken
- Fijngehakte Bieslook