Groentespiezen Voor Op De Bareque
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Elle Reefman » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze- Snijd de courgette in stukken van 2-3 cm, snijd de paprika in ruiten. - Steek op spiezen om en om courgette, rode paprika, champignon, cherry tomaat, groene paprika. Leg de spiezen op de barbecue en laat ze ongeveer 10-15 minuten garen, draai ze regelmatig. De spiezen zijn klaar als de tomaatjes barsten.
- 1 Stuks Ui Medium In 8 Parten Gesneden
- 3 Eetlepels Sojasaus
- 1 Eetlepel Sherry
- 1 Eetlepel Olijfolie
- 1 Eetlepel Chilisaus
- 1/4 Theelepel Gemberpoeder
- 1 Stuks Groene Paprika
- 1 Stuks Rode Paprika
- 1 Stuks Courgette
- Champignons
- Cherry Tomaten