Hartige Taart Met Paksoi En Witlof
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Hartige taarten
BereidingwijzeBegin met het ontdooien van het bladerdeeg. Vet de vorm in en bekleed hem met het bladerdeeg. Kook de witlofstronkjes in hun geheel een minuut of vijf, en wok de paksoi (in kleine stukjes gesneden) in wat olie. Meng er wat sojasaus door, en vul dan de quichevorm met de paksoi. De witlof moet je goed uit laten lekken, en dan in de lengte doorsnijden. Deze halve stronken weer een keer in de lengte doorsnijden. Je hebt nu 8 kwart-stronken, haal hier de bittere delen uit weg en leg deze mooi vanuit het midden naar buiten bovenop de paksoi. Roer met een garde de room door de eieren, en doe er de fijngesneden ham en de kaas door. Dit mengsel over de groente, het zou je vorm precies moeten vullen. Nu een minuut of 25 in de oven, en ready!
- 2 Paksoi
- Eetlepel Sojasaus
- 2 Stronkjes Witlof
- 3 Eieren
- 200 Ml Room
- 100 Gram Ham In Kleine Reepjes
- 50 Gram Geraspte Kaas
- Bladerdeeg