Kaasschnitzel

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Kaasschnitzel Bereidingwijze

Bord 1: Klop het ei goed los en giet het op een bord. Bord 2: Strooi in een tweede bord wat bloem Bord 3: En in het derde bord de paneermeel. Meng door het paneermeel wat zout, kerriepoeder en peper. Haal de plakken kaas vervolgens door de bloem, het ei en dan door het paneermeel. Bak de kaas aan beide kanten in een koekenpan met wat boter ongeveer 2 minuten aan elke kant. Lekker met gekookte aardappelen en zachte groente, zoals sperciebonen, wortelen en maïs.

Boodschappenlijstje
  • 4 Plakken Jonge Kaas Van 1cm Dik
  • `1 Ei
  • Bloem
  • Paneermeel
  • Kerriepoeder
  • Zout En Peper
Probeer ook eens...