Aardappelhelftjes à La Châtaigne

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Ko Notenboom » Type: Meer van het type: Anders

Aardappelhelftjes à  La Châtaigne Bereidingwijze

Was de aardappelen grondig en snijd ze overlangs in twee. Niet schillen, wel kruiden met peper en zout. Zet ze 20 min. in de voorverwarmde oven op 180°C. • Hak de voorgekookte kastanjes in stukjes. • Wanneer de aardappelen bijna gaar zijn, verdeel je de kastanjes, de stukjes boter en de kaas over de aardappelhelften. • Zet de aardappelen vervolgens nog 2 à 3 minuten in de oven.

Boodschappenlijstje
  • 4 Grote Vastkokende Aardappelen
  • 250 Gr Gekookte Kastanjes (uit Blik Of Vacuümverpakt)
  • 2 El Boter
  • 150 Gr Geraspte Kaas
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...