Aardappelpuree Met Ragout Van Zeevruchten
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeMaak 1 kg puree volgens de aanwijzingen op de verpakking (gebruik om het spuiten te vergemakkelijken iets meer dan de aanbevolen hoeveelheid vocht) en spuit de puree in een ovenschaal. Maak 1 liter visfond volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de vis in reepjes. Kook de rivierkreeftjes enkele minuten in de visfond, neem ze eruit en verwijder het pantser. Kook de mosselen in de visfond, neem ze eruit zodra ze open zijn en haal de mosselen uit de schelp. Meng vis, schaal- en schelpdieren en schep ze in de ovenschaal. Verwarm de saus, klop de eierdooiers en de dille erdoor en schep de saus over de inhoud van de ovenschaal. Laat het geheel in een op 175 °C voorverwarmde oven in ca. 15 minuten doorwarmen en licht gratineren.
- 175 Gram Knorr Gourmet Aardappelpuree
- 40 Gram Knorr Liquide Visfond
- 500 Gram Visfilet (bijv. Zalm Of Half Om Half Zalm En Griet)
- 10 Rivierkreeftjes
- 20 Mosselen
- 250 Gram IJslandse Garnalen, Gepeld
- Halve Liter Knorr A La Minute Velouté Saus
- 4 Eierdooiers
- 2 Eetlepels Knorr Primerba Dille