Hartige Taartjes Met Zalm En Dille

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Hartige taarten

Hartige Taartjes Met Zalm En Dille Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed de vormpjes met het bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem en bestrooi met een beetje bloem. Klop de eieren los met de room. Roer de zalm, zwarte peper naar smaak en de fijngesneden dille erdoor en verdeel dit mengsel over de vormpjes. Bak de taartjes in 20 tot 30 minuten in de oven goudbruin en gaar. Laat iets afkoelen en haal de taartjes uit de vormpjes. Serveer warm, gegarneerd met dille.

Boodschappenlijstje
  • 8 Bladerdeegplakjes
  • Klein Beetje Bloem
  • 3 Eieren
  • 200 Ml Koksroom
  • 250 Gram Gerookte Zalm In Kleine Stukjes
  • Versgemalen Zwarte Peper
  • Klein Handje Fijngesneden Dille
  • Enkele Takjes Dille Voor Garnering
Probeer ook eens...