Heerlijke Oosterse Vis Voor Op De Barbecue
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Elle Reefman » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnijd de pangius over de lengte in tweeën Meng soja, sesamolie, pepertje en gember in een kom. Voeg de champignons en courgette toe en meng alles door elkaar Leg een stuk aluminiumfolie klaar Beleg de bodem met de groenten en leg het visje hierop, sluit af met nog wat groenten en een handje bosui Vouw het geheel goed dicht Leg gedurende 15 minuutjes op de BBQ, sluit zo mogelijk af met de deksel
- 3 Stuks Pangius Filets
- 1 Pond Champignons In Kwarten
- 1 Stuks Courgette In Reepjes Van 3 Cm
- 1 Bosje Lente-ui In Ringetjes
- 1 Kopje Sojasaus
- 1 Stuks Gedroogd Pepertje (alleen Om Het Pittig Te Maken)
- 2 Cm Gember Fijngesneden
- 2 Eetlepels Sesamolie Of Olijfolie