Hutspot Met Salami
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeAardappels schillen, wassen en in stukken snijden. In grote pan aardappels en hutspot- groente met een laagje water op- zetten en aan de kook brengen. Half afgedekt in ca. 20 min gaar- koken. Vel van de Salamie verwij- deren in blokjes snijden, in laatste 5 min meeverwarmen.Peper heel fijn snipperen. In pan boter verhit- ten, peper zachtjes fruiten. Juspoe- der en 250dl water alroerend toe- voegen, ketshup toevoegen en de jus zachtjes laten koken. Hutspot afgieten, fijn stampen en op smaak brengen met peper en zout. Serveren met de jus.
- 750 Gram Aardappels, Kruimig
- 1 Kilo Hutspotgroente
- 250 Gram Goudsalamie
- 1 Rode Peper
- 50 Gram Boter
- 1 Zakje Jus
- 1 Eetlepel Ketchup