IJs Met Warme Stoofpeertjessaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

IJs Met Warme Stoofpeertjessaus Bereidingwijze

Stoofpeertjes in kleine stukjes snijden en met 4 el van stoofvocht in steelpan verwarmen. Kaneel en suiker erdoor roeren. In droge koekenpan amandelen roosteren. Over vier coupes ijs verdelen. Warme saus erbij schenken. IJs met slagroom en amandelschaafsel garneren.

Boodschappenlijstje
  • 1 Bakje Stoofpeertjes (panklaar, Koelvak, 400 G)
  • 1 Tl Kaneelpoeder
  • 2 El Witte Basterdsuiker
  • Half Zakje Amandelschaafsel (a 45 G)
  • 8 Bolletjes Vanilleroomijs
  • 1 Spuitbus Slagroom Light (250 Ml)
Probeer ook eens...