Indiase Ma´skoekjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Indiase Ma´skoekjes Bereidingwijze

Laat de ma´skorrels uitlekken en meng ze met de kruidenpasta. Roer een glad beslag van de bloem, het ei en de melk en schep de gekruide ma´skorrels erdoor. Verhit een laagje olie in de wok of koekenpan en bak hierin steeds 4 afgeplatte lepels van het ma´sbeslag aan beide kanten bruin en gaar. Laat de koekjes uitlekken op keukenpapier. Serveer de ma´skoekjes met Sweet Chili Saus.

Boodschappenlijstje
  • Blikje (ca. 300 G) Ma´skorrels
  • 2 El Conimex Kruidenpasta Tikka Massala
  • Conimex Wok Olie
  • 75 Gr Bloem
  • 1 Ei
  • 1 Dl Melk
  • Conimex Sweet Chili Saus
Probeer ook eens...