Khailookkhoey ( Eieren In Zoet-zure Saus)
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Jeroen Hoenderkamp » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeWeek de tamarinde in warm water pers de tamarinde fijn bak de eieren in olie rondom lichtbruin, en leg ze op een bord snijd de eieren door de helft neem een ruime pan en bak de geperste tamarinde in de olie voeg de suiker en vissaus toe aan de tamarinde proef het geheel en breng het eventueel verder op smaak giet de saus over de eieren en voeg de pepers, knoflook, uien en koriander toe
- 5 Hardgekookte Eieren
- 4 El Suiker
- 100 Gram Tamarinde
- 2 El Vissaus
- 2 Droog Gebakken Pepers
- 1 El Gebakken Fijn Gesneden Knoflook
- 1 El Gedoogde Uien
- Olie
- Koriander