Kikkerbilletjes Met Ouzo
Aantal personen: 2 » Keuken: Anders » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeOntdooi de kikkerbilletjes enkele uren van tevoren en dep ze droog. Kruid met peper en zout en wentel ze door wat bloem, bak ze mooi goudbruin in boter (antikleefpan). Strooi er op het laatst de fijngesnipperde knoflook over en laat even meebakken. Neem de billetjes uit de pan en hou warm. Blus de pan met de ouzo en witte wijn, laat even inkoken en roer er de room door. Geef de saus apart bij de kikkerbilletjes. Lekker met stokbrood.
- Zo'n 30 Kikkerbilletjes (500g)
- Bloem
- 2 Teentjes Knoflook, Fijngesnipperd
- Scheutje Ouzo
- Scheutje Witte Wijn
- 2 Dl Room
- Zwarte Peper Uit De Molen En Zout