Kipstukjes Met Spinazie En Mais

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Noud Klok » Type: Meer van het type: Salades

Kipstukjes Met Spinazie En Mais Bereidingwijze

Snijd de kipfilets in blokjes. Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze in ruim water met zout in 20 minuten gaar. Verhit 3 kneepjes vloeibare margarine in een pan en bak hierin de kipblokjes in 6 minuten bruin en krokant. Ontdooi en verwarm intussen de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de spinazie op smaak met zout, peper en nootmuskaat en meng de maïskorrels erdoor. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de melk. Breng de puree op smaak met peper en zout en schep de vloeibare margarine en de geraspte kaas erdoor. Spuit met behulp van een spuitzak een rand puree op de borden. Schep de spinazie in het midden en schep de kipstukjes op de spinazie.

Boodschappenlijstje
  • 1 Kg Aardappels
  • Zout En Peper
  • Vloibare Margarine
  • 50 Gr Geraspte Kaas
  • 100 Ml Melk
  • 3 Kipfilets
  • 450 Gr Bladspinazie, Diepvries
  • Nootmuskaat
  • 1 Blikje Maiskorrels
Probeer ook eens...