Kool Met Vis, Pinda’s En Rijst

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Rijst

Kool Met Vis, Pinda’s En Rijst Bereidingwijze

Kook de rijst met wat zout of Ketjap Asin gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de visfilet in brede repen. Was en snijd de kool in reepjes. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat olie in en wok hierin de vis voorzichtig ca. 3 minuten. Schep de repen uit de wok. Laat de wok opnieuw heet worden, voeg nog een scheutje olie toe en wok hierin de kool 3 minuten. Schep er 10 eetlepels woksaus doorheen en bak nog een minuut. Meng nu de vis er voorzichtig doorheen en laat het gerecht even door en door warm worden. Verdeel de warme rijst over 4 borden, schep de vis erop en bestrooi met de pinda’s. Lekker met Conimex Kroepoek Cassave.

Boodschappenlijstje
  • 400 Gr Rijst
  • Zout Of Conimex Ketjap Asin
  • 400 Gr Stevige Visfilet (bijv. Koolvis- Of Roodbaarsfilet)
  • 1 Grote Chinese Kool
  • Conimex Wok Olie
  • Conimex Woksaus Sweet Chili
  • 50 Gr Gezouten Pinda’s
Probeer ook eens...