Koolsalade

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Salades

Koolsalade Bereidingwijze

Klop een dressing van de mayonaise, de zure room, de azijn, het citroensap en het sinaasappelsap en 
de sinaasappelrasp. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Schaaf met een kaasschaaf de kolen dun. Maak de peer schoon en snijd het vruchtvlees in reepjes. Schil de sinaasappel dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Meng de twee kleuren kool, de peer, de sinaasappel 
en de kappertjes met de dressing en laat circa 
1 uur intrekken.

Boodschappenlijstje
  • 100 Gr Mayonaise
  • 50 Gr Zure Room
  • 2 El (appel)azijn
  • 2 El Citroensap
  • Sap En Rasp Van ½ Sinaasappel
  • Zout, Versgemalen Peper
  • 300 Gr Witte Kool
  • 300 Gr Rode Kool
  • Grote Peer
  • Sinaasappel
  • 1 El Kappertjes
Probeer ook eens...