Mediterrane Hamburgers
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDoe het gehakt in een ruime kom en meng er de gedroogde tomaten, knoflook, Parmezaanse kaas, de fijngestampte pijnboompitten, basilicum, peterselie, zout en vers gemalen zwarte peper door. Verdeel dit mengsel over 4 gelijke porties en maak er hamburgers van (met natte handen lukt dit iets beter). Bak deze hamburgers gedurende 5 à 6 minuten op de grillpan of de barbecue, tot ze helemaal gaar zijn. Serveer met lookbrood en een frisse gemengde salade.
- 500 Gr Gemengd Gehakt (kalf/varken)
- 100 Gr Gedroogde Tomaten Op Olie, Fijngehakt
- 2 Teentjes Knoflook, Fijngesnipperd
- 2 El Parmezaanse Kaas
- 2 El Geroosterde Pijnboompitten, Fijngestampt (vijzel)
- 2 El In Reepjes Gescheurde Basilicumblaadjes
- 2 El Gehakte Peterselie
- Zwarte Peper Uit De Molen En Zout