Mexicaanse Gehakttaart
Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans » Geplaatst door: Boudewijn Woudsma » Type: Meer van het type: Hartige taarten
BereidingwijzeOven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. In droge koekenpan gehakt met seasoningmix in ca. 5 minuten rul en gaar bakken. Groenteschotel toevoegen. Quichevorm invetten. Deeg over vorm verdelen. Naadjes dichtdrukken. Gehaktgroentemengsel op deeg scheppen. Eieren losroeren met helft van kaas. Eimengsel over groenteschotel schenken. Rest van kaas erover strooien. Taart in midden van oven in ca. 25 minuten gaar bakken. Lekker met een gemengde salade.
- 300 Gram Gehakt
- 2 El Mexicaanse Kruiden
- 1 Pot Groenteschotel Mexicaans (620 G)
- 1 Pak Croissantdeeg (rol 240 G)
- 4 Eieren
- 150 Gr Gemalen Belegen Kaas
- Boter