Mexicaanse Marinade
Aantal personen: 1 » Keuken: Mexicaans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
					
					Bereidingwijze
					Bijzondere mexicaanse marinade, vooral geschikt voor spare ribs, rund- lam en hamlapjes en kip, maar ook stevige vissoorten. Bereidingstijd: 5 minuten 1.Roer alle ingredienten door elkaar. 2.Marineer het vlees of de vis voor: •Rundvlees: 4-6 uur •Lamsvlees: 4-6 uur •Kip/Kalkoen: 2-4 uur •Vis (heel of in grote in stukken): 1-2 uur
- 1 Dl Olie
 - 2 El Citroensap
 - 1 Kleine Fijngesnipperde Ui
 - 2 Fijngesneden, Ontvelde Tomaten
 - 1 Knoflookteentje, Fijngehakt
 - 1 Tl Paprikapoeder
 - 2 El Fijngehakte, Verse Koriander
 
