Mexicaanse Rode Pepersaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnij de pepertjes doormidden en verwijder de zaadjes. Hak de pepertjes, uien, tomaten en het knoflook fijn. Smelt de Solo in een pot, stoof de fijngehakte groenten en smaakmakers eventjes aan. Voeg er de andere ingrediënten bij en laat ze vervolgens een half uurtje sudderen in hun eigen nat. Voeg er wat warm water aan toe als het mengsel zou gaan aanbranden. Wrijf de massa vervolgens door een zeef. Je kan deze saus zowel koud als lichtjes opgewarmd gebruiken.
- 1 El Solo
- 1/ Kl Gemalen Korianderzaad
- 1 El Gehakte Korianderblaadjes
- 1 Kl Suker
- 1 Kl Zout
- 1 El Azijn
- 2 Spaanse Pepertjes Of Jalepenopepers
- 2 Uien
- 4 Tomaten
- 2 Knoflookteentjes